Odyseja Niepołomicka 13-14.10.2007
Autor | Wiadomość |
---|---|
PePe ![]() ![]() ![]() Posty: 1074 Dołączył: 22 sie 06 |
|
Witam, a gdzie jest miejsce tej masakry? No i Harpagan jest tydzień po Odyseji, która to jest zdecydowanie bliżej. |
|
| |
dziczek ![]() Posty: 963 Dołączył: 18 kwi 06 |
|
Można i to i to, jedno drugiemu nie przeszkadza ![]() Team Jubilat Polska |
|
| |
PePe ![]() ![]() ![]() Posty: 1074 Dołączył: 22 sie 06 |
|
To jak już będzie bliżej imprez to proponuję odświeżyć temat. Ja chwilowo myślę o Odyseji, a później to na dziś chętnie, ale musi być po kolei ![]() |
|
| |
Samba ![]() Posty: 189 Miejscowość: Kraków Dołączył: 22 maj 07 |
|
Wybieram się na Odyseje jednak poszukuje sparing partnera do tego startu jeśli jest ktoś chętny to proszę o kontakt!!! | |
| |
|
Ja również nie mam z kim jechać, Samba się nie odezwał. Poszukiwany ktoś, kto utrzyma moje tempo, za nawigację odpowiadam ja, mam trochę praktyki ![]() Team Jubilat Polska |
|
| |
Leslaw ![]() ![]() ![]() Posty: 3705 Miejscowość: Kraków Dołączył: 19 lip 06 |
|
Dziczek ja bym się pisał. Nigdy nie brałem udziału w tego typu imprezie. Jeżeli twierdzisz, że poprowadzisz to jadę. Musiałbym przełożyć tylko termin moich badań wydolnościowych . | |
| |
|
Jestem jak najbardziej za ![]() Team Jubilat Polska |
|
| |
|
No to jedziemy ! | |
| |
Roza ![]() ![]() Posty: 441 Dołączyła: 30 lip 07 |
|
Ale fajnie. My z Piotrem też się wybieramy. Do zobaczenia w puszczy ![]() |
|
| |
|
Leslaw napisał/a: Bardzo się cieszę ![]() ![]() Mam trochę doświadczenia z trzech odysei, czterech zawodów MTBO i ERO, nie powinno być źle, tym bardziej, że ostatnio idzie mi to znacznie lepiej niż na początku. Team Jubilat Polska |
|
| |
|
Dziczek tak dla pewności tematu, mówimy o odyseji niepołomickiej...? Czy tak ? | |
| |
Kubak ![]() ![]() ![]() Posty: 2452 Miejscowość: Kraków-Zielonki Dołączył: 21 mar 07 |
|
czołem. Czy ktoś mógłby mi podesłac skan mapki takiego typu jaki dostaje się na takich imprezach. AndyLo zaprosił mnie do drużyny, a że zupełny lajkonik jestem w tej sprawie chcę się jakoś przygotowac. Jeśli skan to problem mogę gdzies podjechac. Dodane dnia 01 Październik 2007 22:49:48 precyzyjnie - chodzi mi o to jak są zaznaczane punkty kontrolne, jakiego typu to są obiekty Куба | |
Edytowane przez Kubak dnia 01-10-2007 22:49 | |
| |
Andy ![]() ![]() ![]() Posty: 1299 Dołączył: 21 kwi 07 |
|
Jutro postaram się odszukać, wydaje mi się ze gdzie powinny być się odnaleźć. Przypomnialem sobie ze przeciez ich nie wyrzucałem w tamtym roku. Jesli nie bede miał dostepu do skanera,podrzucę je w srode lub czwartek. p.s. fajnie jesli bedzie wiecej znajomych, trudniej bedzie zgubic ![]() |
|
| |
|
Leslaw napisał/a: Jasne ![]() Team Jubilat Polska |
|
| |
|
Dziczek mam problem z terminem badań wydolnościowych. Mało tego,przez swą nieobecność rozwalam termin dla innych osób, gdyż poniżej 5 osób na ogół nie robią choć przy 4-ech zrobili wyjątek. Jutro będę miał odpowiedź czy zrobią w sobotę dla 3-ech. A zatem mój start w odyseji stoi pod znakiem zapytania. Jutro potwierdzę na 100 %. Dodane dnia 02 Październik 2007 13:04:15 Sprawa się sama rozwiązała. Znowu jadę. | |
Edytowane przez Leslaw dnia 02-10-2007 13:04 | |
| |
|
Leslaw napisał/a: Mam rozumieć, że na Odyseję, a nie na badania? ![]() Team Jubilat Polska |
|
| |
|
Jadę na odyseję. Widzę ,że trzeba zgłosić team i zapłacić do 5 października. Potrzebuję od ciebie trochę szczegółów odnośnie takiej imprezy . A miałem już nie startować. ![]() |
|
| |
|
Służe informacjami ![]() Team Jubilat Polska |
|
| |
pit ![]() ![]() Posty: 1619 Dołączył: 9 sty 06 |
|
Kubak napisał/a: tu masz mapy z Odyseji Świętokrzyskiej z 2005 roku z zaznaczonymi wariantami tras najlepszych zespołów: etap 1 -dowolna kolejność zaliczania PK etap 2 -obowiązkowa kolejność zaliczania PK | |
Edytowane przez pit dnia 02-10-2007 21:04 | |
| |
Kubak ![]() ![]() ![]() Posty: 2452 Miejscowość: Kraków-Zielonki Dołączył: 21 mar 07 |
|
Dzięki, oczywiście mapę dostajesz bez wytyczonej trasy ![]() K Куба | |
Edytowane przez Kubak dnia 03-10-2007 22:40 | |
| |
Skocz do Forum: |