Górskie wędrówki
Autor | Wiadomość |
---|---|
furman ![]() ![]() ![]() Posty: 3227 Miejscowość: Kraków Dołączył: 9 sty 06 |
|
A tak się wydawało, że te 15 km to nawet jak czołgać się trzeba będzie to mykniemy bez problemu. No ale wyszło inaczej, zaryp konkretny był miejscami, problemy z orientacją w terenie i tak dalej.... I właśnie dlatego było zarypiście. |
|
| |
Versus ![]() Posty: 3088 Miejscowość: Kraków Dołączył: 25 mar 07 |
|
Furman, ty chyba w duchu żałujesz, że nogi nie złamałeś!![]() nie bądź nigdy pokorny wobec dumnych ani dumy wobec pokornych |
|
| |
szbiker ![]() ![]() ![]() Posty: 2370 Miejscowość: Kraków Dołączył: 29 kwi 09 |
|
Zapraszam do GALERII | |
| |
Orkiestra ![]() ![]() Posty: 697 Miejscowość: Krzyszkowice Dołączył: 9 sie 06 |
|
ja bym juz teraz zaczol sie zastanawiac nad przyszlym weekendem moze trzy korony , babia , pilsko , cwilin badz skrzyczne zbobyc z buta swoja fure moge odpalic mistrz ciętej riposty | |
Edytowane przez Orkiestra dnia 13-12-2010 11:31 | |
| |
lukcio ![]() ![]() ![]() Posty: 1145 Miejscowość: kraków Dołączył: 11 lut 09 |
|
Wszystkie te propozycje mi się podobają, może oprócz ćwilinu, który można odłożyć na trochę później, a w ten week zmienić okolicę. Generalnie to piszę się wstępnie na najbliższy week. SIŁA! NIE MA LIPY! |
|
| |
|
Obiecany FILMIK o zaspie ![]() Też jestem chętny na jakiś wypad np. w sobotę | |
Edytowane przez szbiker dnia 13-12-2010 14:06 | |
| |
Michnik ![]() ![]() Posty: 1087 Miejscowość: Kraków Dołączył: 5 kwi 06 |
|
A to się Orkiestra zdenerwowoał ![]() ![]() ![]() |
|
| |
Luki ![]() ![]() ![]() Posty: 2502 Miejscowość: Kraków Dołączył: 27 mar 06 |
|
Kurcze chłopaki czad! Mnie niestety ciągle jakieś kontuzje trzymają. Orkiestra wypas zdenerwowanie ![]() |
|
| |
furman ![]() ![]() ![]() Posty: 3227 Miejscowość: Kraków Dołączył: 9 sty 06 |
|
W przyszły weekend jeszcze nie wiem jak z czasem. Zresztą biorąc pod uwagę jaka jest pogoda to nie wiem czy będzie możliwe się przedrzeć na jakiś pagórek ![]() |
|
| |
LoveBeer ![]() ![]() Posty: 313 Miejscowość: Nowy Targ Dołączył: 2 sie 10 |
|
my byslismy w niedziele pod babia zielonym (nie doszlismy na szczyt bo to bylby juz ponadprogramowy masochizm), ale taka zaspe jak na filmku mielismy przez pol drogi ![]() Piwny budda na rowerze. |
|
| |
MiśQ ![]() ![]() ![]() Posty: 3416 Miejscowość: Kraków Dołączył: 13 sty 06 |
|
Ale się Orkiestr "obruszył" jak zobaczył zaspę ![]() ![]() ![]() ![]() Jestem chętny na 90% na "Wesołą włóczęgę" w najbliższy weekend! A właśnie, może by zmienić temat na np. "Wesoła włóczęga" lub "Weekendowa włóczęga"? Mnie bardziej podoba się "Wesoła..." Dlatego, że nie zawsze jest to sobotnia ![]() Grunt to nie przemęczać się! |
|
| |
Maciu ![]() ![]() ![]() Posty: 2014 Miejscowość: Kraków Dołączył: 4 kwi 08 |
|
eee mnie sie nie chce śnieg bedzie padał i zaspy do tego... leipej na trenażerze posiedzieć ![]() ![]() ![]() Tak serio to na narty jade ![]() ...całe życie drugi! |
|
| |
|
(...) ta niedzielna była tylko małym wyjątkiem od reguły ![]() ![]() Co myślicie o Gorcu albo też o Polanie Gorc Kamienicki na wschodnim krańcu Gorczańskiego Parku Narodowego ? Można do nich dojść np. niebieskim szlakiem z Rzek MAPKA | |
Edytowane przez szbiker dnia 16-12-2010 01:07 | |
| |
|
dla mnie 3 korony wypas, dość krótka trasa, w miarę niedaleko i jak dopiszą widoki to ![]() SIŁA! NIE MA LIPY! |
|
| |
MiśQ ![]() ![]() ![]() Posty: 3416 Miejscowość: Kraków Dołączył: 13 sty 06 |
|
Ja się dostosuję do trasy. Może być nawet z dużą ilością śniegu - będę dobrze przygotowany! ![]() Wymyślcie ostatecznie trasę. Jak dla mnie nie musi to być całodniowe łażenie. Orkiestr ostatnio napisał posta, ale widzę, że już go nie ma - Orkiestr, czy coś się zmieniło? Już nie mogę się doczekać! ![]() Grunt to nie przemęczać się! | |
Edytowane przez MiśQ dnia 16-12-2010 15:36 | |
| |
|
mi pasi sobota i trzy korony bo gorc to te same tematy co mogielica , post wczesniejszy usunolem bo byl troche ordynary , kwestia gdzie sie spotykamy jak jedzeimy moim to wolabym u mnie sie spotkac w krzyszkowicach badz myslenicach misq chyba moze zebrac reszte i z krk dowiez mistrz ciętej riposty | |
Edytowane przez Orkiestra dnia 16-12-2010 19:45 | |
| |
Versus ![]() Posty: 3088 Miejscowość: Kraków Dołączył: 25 mar 07 |
|
Czy obsad już jest pełna?
nie bądź nigdy pokorny wobec dumnych ani dumy wobec pokornych |
|
| |
|
no to 2 głosy za Trzema Koronami i 2 za Gorcem ![]() Myślałem że większe przewyższenie jest na dłuższej trasie na Gorc ale z moich kalkulacji wyszło że jednak nie :-) Bardziej strome podejście będzie na pewno na 3 Korony bo na krótszej trasie jest większe przewyższenie :-) Kotuńka ![]() Czyli podsumowując na razie jest nas 5 chętnych : Versus (jeżeli jest zdeterminowany by brnąć w śniegu po pas ;-) ), Lukcio, MiśQ'u, szbiker i Orkiestra. Myślę że jeśli Misiek odpali swój bolid to spokojnie dojedziemy z Krakowa w czwórkę do Orkiestry i potem zabierzemy się w piątkę jego autem ? Czy dobrze dedukuję ? :-) | |
Edytowane przez szbiker dnia 16-12-2010 19:48 | |
| |
|
5 testosteronow powinno wejsc do mojego bolida
mistrz ciętej riposty |
|
| |
|
Szbiker co Ty tak na te cyferki lecisz ;-P W sprawie auta to niech się MiśQ wypowie, bo jeszcze się obrazi za to że rządzimy się jego autem :-D SIŁA! NIE MA LIPY! |
|
| |
Skocz do Forum: |