XIV Marszobieg Niepodległości
Autor | Wiadomość |
---|---|
Axi ![]() ![]() ![]() Posty: 3258 Miejscowość: Kraków Dołączył: 8 sie 06 |
|
Co prawda do imprezy zostało jeszcze trochę czasu, jednak skoro już się przewinęła w ShoutBoxie to można dla wygodniejszego znalezienia założyć temat ![]() Jak już Pit wspominał impreza odbędzie się 8. listopada na trasie pomiędzy kopcem im. Józefa Piłsudskiego a kopcem im. Tadeusza Kościuszki. Pojawił się już oficjalny program: * 9:30 – 11:00 zgłoszenia, odbiór kart startowych i koszulek na kopcu im. J. Piłsudskiego, * 11:00 – 11:20 uroczystości rocznicowe na kopcu im. J. Piłsudskiego, montaż poetycki, * 11:20 – 11:30 złożenie kwiatów pod krzyżem, * 11:30 start do marszobiegu spod kopca im. J. Piłsudskiego, * 13:00 ogłoszenie wyników marszobiegu i wręczenie nagród – na kopcu im. T. Kościuszki, * 11:30 – 13:30 program artystyczny na kopcu im. T. Kościuszki (występy estradowe, konkursy). (pełna informacja w regulaminie do któego link znajduje się na stronie Biuletynu informacyjnego Miasta Krakowa) Może w tym roku zieloni powrócą do tradycji licznej reprezentacji podczas tej lokalnej imprezy ![]() Pozdrawiam |
|
| |
Orkiestra ![]() ![]() Posty: 697 Miejscowość: Krzyszkowice Dołączył: 9 sie 06 |
|
1.orkiestra![]() misqu moze zamiast klapac caly czas o mini to wystartujesz i moze ukonczysz na ostatnim miejscu ![]() mistrz ciętej riposty | |
Edytowane przez Orkiestra dnia 21-10-2008 12:46 | |
| |
mt_jr ![]() Posty: 478 Miejscowość: kraków Dołączył: 1 paź 06 |
|
Echhh... lipa na maxa z tym terminem.... Chyba będę musiał jakoś inaczej pokombinować z Brnem i Istebną...
http://www.xouted.com - zobacz nową wersję mojego bloga! |
|
| |
mjn ![]() ![]() ![]() Posty: 180 Miejscowość: Kraków Dołączył: 11 kwi 06 |
|
I ja również zgłaszam się ![]() | |
Edytowane przez mjn dnia 24-10-2008 23:58 | |
| |
Maciu ![]() ![]() ![]() Posty: 2014 Miejscowość: Kraków Dołączył: 4 kwi 08 |
|
To jak biegnie ktoś jeszcze?? ja bede na trasie z dopingiem![]() ...całe życie drugi! |
|
| |
pit ![]() ![]() Posty: 1619 Dołączył: 9 sty 06 |
|
ja bede na trasie z dopingiemproponuję jednak się przebiec bo przecie jedno drugiemu nie przeszkodzi,, |
|
| |
Roza ![]() ![]() Posty: 441 Dołączyła: 30 lip 07 |
|
ja spróbuję, zwłaszcza, że jest prawie cały czas z górki - nie wiem tylko jak to się odbywa organizacyjnie (tzn gdzie zostawić pojazd i jak do niego wrócić) | |
| |
|
W zeszłym roku pojazd zostawialiśmy w okolicach Kopca Kościuszki i w ramach rozgrzewki przeszliśmy się "pod prąd" na miejsce startu. A w tym roku licho nie śpi, i już drugą imprezę w której startowałem rokrocznie muszę opuści ![]() ![]() Pozdrawiam | |
Edytowane przez Axi dnia 06-11-2008 21:38 | |
| |
furman ![]() ![]() ![]() Posty: 3227 Miejscowość: Kraków Dołączył: 9 sty 06 |
|
Ja również nie mogę wystartować chociaż bardzo bym chciał. Dosyć intensywnie się przygotowywałem, może nawet za intensywnie gdyż złapałem jakąś kontuzję. Nie znam się na mięśniach ale w każdym razie biegać nie mogę. Na szczęście mięśnie "rowerowe" mam lepszej jakości ![]() |
|
| |
skolioza ![]() ![]() Posty: 951 Dołączył: 27 cze 06 |
|
Ja pracuję - a szkoda...![]() www.RetroMTB.pl http://www.facebook.com/pages/RetroMTBpl/139103036115861?ref=ts |
|
| |
|
o której trzeba być pod Piłsudskim, żeby zdążyć się zapisać - bo podobno tłumy ludzi tam będą | |
| |
|
Ja planuje o 10:10 z Błoń pojechać autobusem 134 do ZOO i stamtąd pod kopiec. | |
| |
Marcin ![]() ![]() Posty: 1656 Dołączył: 9 sty 06 |
|
Marszobieg z zielonych zaliczyli : Roza, korek i ja. Ze znajomych byli: mjn, miki, RB, Radar Kibice: Lesław, Maciu. Mój czas biegu 30:36, poprawiony o półtorej minuty. Na start dojechałem rowerem zoo. Z mety wróciłem po rower. Zaliczyłem udany trening: 25km rowerem, 5 km marszobiegu i 5 km chodu. A gdzie reszta zielonych ? |
|
| |
|
czas poważnie wziąć się za bieganie - małe dzieciaczki mnie mijały![]() pozdrawiam biegaczy i rowerowych kibiców |
|
| |
|
Hehe, to jest standard na tym biegu... 2 lata temu jakieś dziecko z takim średniej wielkości plecakiem na plecach (tzn. plecak był całkiem duży jak na dziecko) mnie minęło, jak gdyby bieganie go w ogóle nie męczyło. Kurcze, tak żałuję, że nie mogłem w tym roku pobiec ![]() Pozdrawiam | |
Edytowane przez Axi dnia 08-11-2008 14:46 | |
| |
|
Jak dla mnie to było bardzo ciekawe doświadczenie, nie sądziłem, że na tak krótkim dystansie można się aż tak zmęczyć. Mój czas to 25:36. | |
| |
pit ![]() ![]() Posty: 1619 Dołączył: 9 sty 06 |
|
A gdzie reszta zielonych ?Marcin jeśli o mnie chodzi to nawet zamierzałem wystąpić lecz niestety w ostatnim momencie gwint mi się zerwał.. ![]() |
|
| |
Maciu ![]() ![]() ![]() Posty: 2014 Miejscowość: Kraków Dołączył: 4 kwi 08 |
|
kurcze te gwinty to jakaś plaga wszystkim sie zrywają![]() ...całe życie drugi! |
|
| |
Marcin ![]() ![]() Posty: 1656 Dołączył: 9 sty 06 |
|
Wyniki: 31-40 KOBIETY OD 31-40 LAT MĘŻCZYŹNI |
|
| |
żaba ![]() ![]() Posty: 361 Dołączyła: 15 wrz 06 |
|
Roza - o mały włos a byłoby podium ![]() |
|
| |