Podjazd do zoo na czas
Autor | Wiadomość |
---|---|
Axi ![]() ![]() ![]() Posty: 3258 Miejscowość: Kraków Dołączył: 8 sie 06 |
|
Samo wyjdzie na maratonie krakowskim ![]() Pozdrawiam |
|
| |
Luki ![]() ![]() ![]() Posty: 2502 Miejscowość: Kraków Dołączył: 27 mar 06 |
|
Dziś o 20 w ramach metody treningu bardzo przed startowego poszedłem w prawie trupa pod zoo. Czas: 6:04 (strata do życiówki -0:22) HRmax: 188, 97% (-1) HRavg: 181, 93% (-5) Waga całości: 89kg (+4) Watt: 325 Szkoda że nie poniżej szóstki (jakbym wiedział, to bym pocisnął po te 4,5 sekundy). |
|
| |
Miki ![]() ![]() ![]() Posty: 852 Miejscowość: Kraków Dołączył: 14 lis 06 |
|
Dziś przy okazji przejażdżki po trasie krakowskiego maratonu pod wpływem chwili zdecydowałem się sprawdzić czas. Waga zestawu: 69 kg Czas: 5:21 HRśr: 183 ud/min (95,8% HRmax) HRmax: 188 ud/min (98,4% HRmax) Vśr: 21,07 km/h Vmax: 29,66 km/h Kadencja śr.: 84,0 obr/min To mój rekord życiowy. Podbudowało mnie to psychicznie, po tym jak się konkretnie załamałem czasem jakieś 2-3 miesiące temu (6:56) i zaczynałem się zastanawiać nad rzuceniem roweru przynajmniej na sezon. Całe szczęście już po 4 tygodniach trochę się podniosłem z doła uzyskując 5:53. :-D |
|
| |
spinoza ![]() ![]() ![]() Posty: 1419 Miejscowość: Kraków - Kliny Dołączył: 7 sie 06 |
|
...no kosmiczny czas jak dla mnie ![]() Połowa niewyczyszczonego błota odpadnie sama. |
|
| |
mt_jr ![]() Posty: 478 Miejscowość: kraków Dołączył: 1 paź 06 |
|
Miki jak każdej zimy siedział przed telewizorem, żłopał piwsko i opychał się czipsami ![]() http://www.xouted.com - zobacz nową wersję mojego bloga! | |
Edytowane przez mt_jr dnia 02-06-2008 09:55 | |
| |
Leslaw ![]() ![]() ![]() Posty: 3705 Miejscowość: Kraków Dołączył: 19 lip 06 |
|
Miki jak każdej zimy siedział przed telewizorem, żłopał piwsko i opychał się czipsami Bardzo podoba mi się jego dieta. ![]() |
|
| |
mt_jr ![]() Posty: 478 Miejscowość: kraków Dołączył: 1 paź 06 |
|
Może ma tasiemca ![]() http://www.xouted.com - zobacz nową wersję mojego bloga! |
|
| |
Miki ![]() ![]() ![]() Posty: 852 Miejscowość: Kraków Dołączył: 14 lis 06 |
|
6:56 zrobiłem mając już za sobą trochę treningu, ale na pewno nie byłem w formie, wręcz przeciwnie. O ile dobrze pamiętam robiłem też test nieco wcześniej i wyszło coś poniżej 8 minut, 7:50 może? |
|
| |
Andy ![]() ![]() ![]() Posty: 1299 Dołączył: 21 kwi 07 |
|
Miki! rower to ma być przyjemność, więc nawet jeśli stracisz sens ścigania się, zawsze jest szansa ze pozostanie Ci radość z samej jazdy, ot tak. | |
| |
Roman ![]() ![]() Posty: 96 Miejscowość: Kraków Dołączył: 27 wrz 07 |
|
Oglądając nowy czas Mikiego, postanowiłem też zmienić czas wiosenny na letni. Dziś śmignąłem pod ZOO, nieco bardziej obładowany, bo masa kompletu wyniosła 82,5kg (doszły 2bidony 0,6litra izotonika, a i mi się chyba trochę przybyczyło ![]() Czas 5min14sek. waty.. kurde, czy ja dobrze policzyłem? 82,5kg/314 *1331 = 350WATT Niestety, dzisiejszy wypadzik do lasu kosztował mnie 120zł.. rozwaliłem na kamienistym zjeździe oponę Michelin UST ![]() ![]() ![]() |
|
| |
Axi ![]() ![]() ![]() Posty: 3258 Miejscowość: Kraków Dołączył: 8 sie 06 |
|
Urwałem hak i pierwszy raz przy takiej sposobności utraciłem równocześnie przerzutkę![]() ![]() Pozdrawiam |
|
| |
pocio ![]() ![]() ![]() Posty: 3929 Miejscowość: Kraków Dołączył: 4 wrz 06 |
|
dobrze że macie na kogo zwalać ![]() połowa problemów odłożonych rozwiązuje się sama |
|
| |
Leslaw ![]() ![]() ![]() Posty: 3705 Miejscowość: Kraków Dołączył: 19 lip 06 |
|
Pech, pechem ale twój czas Roman to dla mnie kosmos.![]() Kto pierwszy złamie na góralu 5 min stawiam mu beczkę piwa. ![]() ![]() Pod warunkiem ,że wypijemy ją razem. ![]() |
|
| |
Samba ![]() Posty: 189 Miejscowość: Kraków Dołączył: 22 maj 07 |
|
dziś zmierzyłem się po raz kolejny z tym podjazdem i udało mi się pobić rekord i teraz wynosi on 6:08 a watów wyszło 329 forma rośnie![]() ![]() |
|
| |
Luki ![]() ![]() ![]() Posty: 2502 Miejscowość: Kraków Dołączył: 27 mar 06 |
|
Hehe, trenuj trenuj ![]() |
|
| |
Samba ![]() Posty: 189 Miejscowość: Kraków Dołączył: 22 maj 07 |
|
Na Michałowice chętnie się przejadę ale generelnie preferuje górskie maratony i dlatego 13.07 jadę na Puchar Wójta gminy Węgierskiej Górki ale chętnie gdzieś wyskocze poza tym. Ps: co sądzicie by zrobić osobny wątek na forum o dziennych treningach. Każdy mógłby pisać krótki opis przejechanej trasy,czas,śr.prędkość,śr.puls itp. |
|
| |
Kubak ![]() ![]() ![]() Posty: 2452 Miejscowość: Kraków-Zielonki Dołączył: 21 mar 07 |
|
Wczoraj pierwszy raz w tym roku na czas, muszę się przyznać, bo Lukas i Orkiestra mnie widzieli. 7:20; waga zestawu 92 kg. Za to tętno tylko do 85 % HRmax. 7 w tym roku nie pęknie, ale powinno być lepiej. Może w czwartek spróbuję. Dodane dnia 25 Czerwiec 2008 16:32:13 ps. Musze się poskarżyć na postawę Lukasa - ruszaliśmy razem, w połowie podjazdu Lukas wyciągał telefon, zostawał z tyłu na pogawędkę, przed szczytem bez trudu brał mnie i Orkiestrę. Na pasach u góry nad Orkiestrą zyskiwał z 5-10 sekund przewagi nad Orkiestrą a nade mną ze 30 s. ps. 2. Nie zmierzyliśmy czasu zawodnikowi w wieku lat ok. 10, który się z nami ścigał. Podczas tego podjazdu, Orkiestra, który próbował mu dotrzymać kroku - tak na moje oko - szedł na życiówkę ![]() Dodane dnia 26 Czerwiec 2008 20:49:43 7:09 Куба | |
Edytowane przez Kubak dnia 26-06-2008 20:49 | |
| |
MiśQ ![]() ![]() ![]() Posty: 3416 Miejscowość: Kraków Dołączył: 13 sty 06 |
|
Ładnie Kuba, postępy z dnia na dzień ![]() ![]() Grunt to nie przemęczać się! |
|
| |
Marcin ![]() ![]() Posty: 1656 Dołączył: 9 sty 06 |
|
Ładnie Kubak. MisQ, ile masz z przodu? Tabela aktualizowana. |
|
| |
MiśQ ![]() ![]() ![]() Posty: 3416 Miejscowość: Kraków Dołączył: 13 sty 06 |
|
Dla swojego i Waszego spokoju nie podjeżdżam pod ZOO więc czasu nie znam! Lubię podjeżdżać na czas serpentyny ![]() Grunt to nie przemęczać się! |
|
| |
Skocz do Forum: |