Podjazd do zoo na czas
Autor | Wiadomość |
---|---|
Roman ![]() ![]() Posty: 96 Miejscowość: Kraków Dołączył: 27 wrz 07 |
|
Dzisiaj, już oficjalnie, personal best. Czas 4:38, waga 77,8kg. Warunki w zasadzie bezwietrzne, wyspany, wypoczęty po weekendzie majowym. Czas robiony około godziny 18:00 (dopiero co wróciłem).. W razie wątpliwości jestem w stanie (przynajmniej w najbliższym czasie, póki jeszcze w miarę trenuję) powtórzyć ten czas w podobnych sekundach (+-5sekund z kopa) ![]() UFFF.... Jutro to dziś, tyle że jutro. | |
Edytowane przez Roman dnia 05-05-2012 18:59 | |
| |
LoveBeer ![]() ![]() Posty: 313 Miejscowość: Nowy Targ Dołączył: 2 sie 10 |
|
OMFG !!! graty !!
Piwny budda na rowerze. |
|
| |
gruber ![]() Posty: 22 Dołączył: 23 mar 12 |
|
Dziś pierwszy raz próbowałem swoich sił na tej czasówce. Jechałem na rowerze crossowym. Czas 7:22, moja waga + roweru 93kg. Jestem zadowolony z tego wyniku. Nie wiem jednak jak możecie jechać po tej kostce rowerem szosowym. Nie chce mi się wierzyć, że moje koła wytrzymałyby przejazd na maksa po takiej nawierzchni ![]() |
|
| |
pocio ![]() ![]() ![]() Posty: 3929 Miejscowość: Kraków Dołączył: 4 wrz 06 |
|
można i to bardzo szybko kwestia techniki
połowa problemów odłożonych rozwiązuje się sama |
|
| |
Adinek ![]() ![]() Posty: 97 Dołączył: 7 cze 11 |
|
Dziś wyjechałem pod ZOO w 6:50 na rowerze MTB. Masa zestawu 92 kg. | |
| |
Michnik ![]() ![]() Posty: 1087 Miejscowość: Kraków Dołączył: 5 kwi 06 |
|
można i to bardzo szybko kwestia technikipocio Możesz rozwinąć dla mnie tą myśl?? Proszę. |
|
| |
Hinol ![]() ![]() ![]() Posty: 610 Miejscowość: Kraków Dołączył: 14 sie 08 |
|
Podzielam zdanie Pocia, trzeba wg mnie dawać na twardym przełożeniu, na stojąco, z niska kadencją. No i szukać pośród tej kostki w miarę niewyboistej ścieżki ![]() |
|
| |
Michnik ![]() ![]() Posty: 1087 Miejscowość: Kraków Dołączył: 5 kwi 06 |
|
Dzięki Piotrek za wyjaśnienie. Nie wiedziałem o co chodzi. | |
| |
Andy ![]() ![]() ![]() Posty: 1299 Dołączył: 21 kwi 07 |
|
Dziś wyjechałem pod ZOO w 6:50 na rowerze MTB. Masa zestawu 92 kg.Adinek Tak z ciekawości, który byłeś u Langaw Krakowie? Chciałbym mniej więcej wiedzieć, gdzie szukać swojego miejsca w szeregu, z takim czasem podjazdu |
|
| |
buli ![]() ![]() Posty: 736 Dołączył: 16 sty 08 |
|
Dzisiaj, już oficjalnie, personal best. niesamowite... |
|
| |
Adinek ![]() ![]() Posty: 97 Dołączył: 7 cze 11 |
|
Przyjechałem 95, 36 w M2. Dorzuci ktoś mój wynik do tabelki? Chętnie zobaczę swoją moc ![]() |
|
| |
koval ![]() ![]() Posty: 15 Miejscowość: Kraków Dołączył: 27 maj 10 |
|
Witam, w tym roku pierwszy raz zmierzyłem się z podjazdem. Rower MTB full ![]() ![]() |
|
| |
mr ![]() Posty: 18 Miejscowość: Kraków Dołączyła: 6 cze 11 |
|
to ja się wpiszę pierwszy raz. Podjazd na góralu, waga całościowa 77 kg, czas 7:23 | |
| |
jacekpl ![]() Posty: 3 Miejscowość: Kraków Dołączył: 2 maj 12 |
|
Masa zestawu - 90kg Rower MTB Czas: 7:40 |
|
| |
@rek ![]() Posty: 123 Miejscowość: Kraków Dołączył: 16 kwi 12 |
|
to ja wpisze swój wynik 12:38 szału nie ma ale miesiąc temu było prawie 16 minut, potrenuje i za miesiąc kolejna próba Rower MTB Waga zestawu 130 kg Czas 12:38 |
|
| |
Wojciech ![]() ![]() Posty: 30 Miejscowość: Jasło/Kraków Dołączył: 25 mar 11 |
|
23 maja rower mtb startowy 10,5 kg + 73 kg=83,5kg czas 5:22 ![]() |
|
| |
Hinol ![]() ![]() ![]() Posty: 610 Miejscowość: Kraków Dołączył: 14 sie 08 |
|
Pojechałem dziś dokonać podwójnego ataku na Zoo celem przepalenia się trochę przed weekendowymi AMPami. Wnioski po podjeździe są dość ciekawe: siedzenie na dupie mi służy, przez ostatnie 2 tyg tylko kilka razy byłem na rowerze a dziś poprawiłem życiówkę czas: 5:02 masa zestawu 75 kg rower szosowy Za to gorzej z wytrzymałością bo drugi podjazd zrobiony po chwile odpoczynku już 40 sekund gorzej ![]() |
|
| |
spootnick ![]() ![]() ![]() Posty: 584 Miejscowość: Kraków Dołączył: 30 maj 08 |
|
Też dziś próbowałem podjechać na szosówce i wyszło 5:20 przy masie 66kg. http://connect.garmin.com/activity/181594221 | |
| |
buli ![]() ![]() Posty: 736 Dołączył: 16 sty 08 |
|
Wnioski po podjeździe są dość ciekawe: siedzenie na dupie mi służy, przez ostatnie 2 tyg tylko kilka razy byłem na rowerze a dziś poprawiłem życiówkęHinol To normalne. Jak jesteś wypoczęty to dysponujesz dużą mocą w strefie beztlenowej. Przyjedź na jakieś mega u Golonki, ciekaw jestem Twojej formy... ![]() Spootnick, średnia moc 326 W. Jak to się ma do twoich wartości z progu i strefy VO2max?? | |
Edytowane przez buli dnia 25-05-2012 12:31 | |
| |
Kubak ![]() ![]() ![]() Posty: 2452 Miejscowość: Kraków-Zielonki Dołączył: 21 mar 07 |
|
Brawo Hinoli i Spootnick - PB zaliczyliście.![]() Куба |
|
| |
Skocz do Forum: |