XII Marszobieg Niepodległości - ktoś biegnie?
| Autor | Wiadomość |
|---|---|
Luki ![]() Posty: 2502 Miejscowość: Kraków Dołączył: 27 mar 06 |
|
|
Jak w temacie. http://www.szs.cp.win.pl/conte…category/43/45/ Ja się zamelduje, może ktoś jeszcze w koszulce rowerowania wpadnie? Przyznam, ze nie biegalem od czerwca... ale wyskocze moze dzis/jutro na rozbieg. |
|
|
| |
|
|
To o ktorej sie umawiamy Furman i gdzie? Podjezdzasz tam autem i dokad? Czy biegniesz? Ja bym sie gdzies spotkal kolo blon, np kolo mostku przy Juvenii na bloniach. Zaproponuj godzine! Ja na 99% biegne, bo dzis mam imprezke. |
|
|
| |
furman ![]() Posty: 3227 Miejscowość: Kraków Dołączył: 9 sty 06 |
|
|
Na razie walczę o to żeby mnie do roboty nie zwerbowali. Bedziemy w kontakcie, dawałeś komórkę do bazy tel ? |
|
|
| |
|
| Tak dawalem, ale masz raz jeszcze 696 490 199 o kazdej porze, tylko czasem moge nie odbierac. Ale oddzwonie. Powodzenia! | |
|
| |
| żaba Posty: 361 Dołączyła: 15 wrz 06 |
|
Gdyby nie to, że mam plan na niedziele pobiec w półmaratonie to bym z Wami pobiegła. A mam zasadę dzień przed startem wypoczywać ![]() |
|
|
| |
|
|
Ok Furman 10 na mostku. Trasa jest juz wytyczona (teraz wrocilem z lasku). Na bank bede, ale nie wiem w jakim stanie (impreza). Jeszcze nie mam sprzetu zorganiozwanego do biegania, wiec sie nie smiej jak przybiegne w spodnaich rowerowych i SPD Do jutra! |
|
|
| |
| pit Posty: 1619 Dołączył: 9 sty 06 |
|
| Też wystąpię w biegu, ale idę na łatwiznę i pod ZOO podjadę 134 | |
|
| |
Leslaw ![]() Posty: 3705 Miejscowość: Kraków Dołączył: 19 lip 06 |
|
Faktycznie trasa wytyczona. Jadąc dzisiaj laskiem kilka razy o mało co a zwinąłbym taśmę głową. Podjadę jutro i zrobię wam kilka fotek, jak się toczycie w marszobiegu. Oczywiście będę na rowerze. ![]() |
|
|
| |
|
Ok czekamy Leslawie Mi nie rob za wiele fot Jestem w srednim stanie ![]() |
|
|
| |
| Marcin Posty: 1656 Dołączył: 9 sty 06 |
|
|
pare filmów po 30 sekund nagrałem. zapraszam do obejrzenia. http://www.rowerowanie.pl/downloads.php?cat_id=3 | |
| Edytowane przez Marcin dnia 04-11-2006 15:39 | |
|
| |
|
| Było cieżko. Jednak 6 miesięcy bez biegania + kac, to za duzo dla mojego organizmu. Sponiewieralo mnie ostro, zreszta rano juz bylem... Dobranoc. | |
|
| |
| pit Posty: 1619 Dołączył: 9 sty 06 |
|
marcin napisał/a:Dobrze, że tylko czołówkę nagrałeś bo jakby wyglądało to nasze tempo.. |
|
|
| |
|
| Jakby ktoś znalazŁ jakieś wyniki, to poproszę o linka. Dziękuje | |
|
| |
| żaba Posty: 361 Dołączyła: 15 wrz 06 |
|
Lukas napisał/a: Proszę bardzo: http://www.szs.cp.win.pl/content/view/293/282/ W końcu sie pojawiły ![]() | |
| Edytowane przez żaba dnia 09-11-2006 08:10 | |
|
| |
| Skocz do Forum: |

Do jutra!
Mi nie rob za wiele fot